Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه فوق العاده شورای شهر تبریز عصر سه شنبه بصورت وبینار و بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، محرم محمدزاده نایب رییس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تبریز با اشاره به حادثه قطار شهری تبریز گفت: دلیل حادثه، خروج از ریل بوده است. کارشناسان درحال بررسی دلایل ایجاد حادثه هستند که می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه چنین اتفاقاتی نباید رخ دهد و اینگونه حوادث قابل قبول نیست گفت: ما به صورت دقیق از دلایل موجود نمی‌توانیم سخن بگوییم اما کارشناسان باید در زمان افتتاح نواقص را عنوان کنند. انتظار می‌رود مسئولین مربوطه با شناسایی دلایل و حل مشکلات موجود نسبت به رفع آنها اقدام کنند که از شهرداری و شرکت بهره برداری مترو تبریز می‌خواهیم به صورت جدی پیگیر این موضوع باشند.

عبداله تقی‌پور دیگر عضو شورا نیز گفت: در گذشته عدم وجود مانیتورینگ و سیگنالینگ را در ماه های گذشته به اعضا گوش زد کردیم و امروز نیز از نزدیک شاهد صحنه حادثه بودیم.
 وی اظهار داشت: پیشنهاد دارم امروز مصوب شود فعلا از فاز ۳ خط یک مترو بهره برداری نشود و ایستگاه آخر محققی یا میدان ساعت باشد.

وی افزود: نباید اجازه می‌دادیم قطار از یک ایستگاه که ایزوله نیست عبور کند و این مشکل ساز خواهد بود.

سونیا اندیش دیگر عضو شورا نیز  با تاکید بر اینکه کنترل ها باید افزایش یابد تصریح کرد: تعداد دوربین ها باید افزایش یابد و سیگنالینگ راه اندازی شود.

در ادامه غلامحسین مسعودی ریحان خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز نیز با انتقاد از کم کاری مسئولان در حوزه قطار شهری گفت:  نمی‌دانم کی به هشدار ها توجه خواهیم‌ کرد! همواره منتظر هستیم تا اتفاقی بیفتد تا پس از آن پیگیر باشیم و مشکلات را حل کنیم.

وی اضافه کرد: چندین ماه است که پیگیر تحقیق و تفحص از قطار شهری هستم‌ اما تاکنون پاسخی دریافت نکردیم. تعدادی می‌گفتند که مسعودی ریحان غرض ورزی می‌کند اما من با مشاوره و کسب اطلاعات کارشناسان این سخنان را مطرح می‌کردم.

یا استعفا یا معذرت خواهی / بر باد رفتن سرمایه اجتماعی با افتتاح روحانی

این عضو شورای شهر تبریز افزود: متاسفم برای افرادی که باعث شدند فاز ۳ خط یک مترو به دست رئیس جمهور افتتاح شود و بدین شکل سرمایه های اجتماعی خود را از دست خواهیم داد.

وی پیشنهاد داد:  جلسه‌‌ای با حضور مسئولین قطار شهری و خبرنگاران برگزار شود تادلایل بررسی شود و مسئولین قطار شهری حتی اگر استئفا نکردند معذرت خواهی بکنند.

در ادامه کریم صادق زاده عضو هیات رئیسه شورای شهر گفت: گزارش جامعی از حادثه قطار شهری تهیه شود و شهردار پیگیر رفع مشکلات باشد.

رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این خصوص گفت: از شهرداری می‌خواهیم فاز ۳ خط یک مترو فعلا تا زمان بازدید اعضای شورا و تصمیم گیری و حل نواقص استفاده نشود.

قائم مقام شهردار تبریز در پاسخ به سوال اعضا شورای اسلامی شهر تبریز گفت: صبح روز گذشته بلا فاصله بعد از وقوع حادثه عوامل آتش نشانی در محل حضور یافته و تا پاسی از شب مشغول برداشت رام حادثه دیده از روی خط قطار بودند.

رسول موسایی افزود: بعد از وقوع حادثه نگرانی هایی در خصوص حادثه دیدن شهروندان مطرح شد که بلافاصله بررسی و از طریق رسانه ها جزئیات حادثه منتشر شد و اعلام شد که خوشبختانه خسارت جانی نداشت.

وی اظهار داشت: در خصوص خسارت مالی، از دقایق نخست کارشناسان بیمه در محل حضور یافتند و محل را بررسی کردند.

موسایی گفت: تا دو روز آینده گزارش نهایی در خصوص دلیل حادثه منتشر خواهدشد.

با تصویب اعضای شورا، فعالیت فاز سه خط یک متروی تبریز تا اطلاع ثانوی تعطیل شد.

در ادامه لایحه شـهرداری تبریز درخصوص صدور مجوز به سازمان کشـتارگاه صـنعتی تبریز جهت خرید مسـتقیم دام زنده و سـبک و سنگین از دامداران و کشتار و تعیین مراکزفروش و عرضه به قیمت مصوب به قصابان و ارگانها و ادارات و فروشگاه های زنجیره ای و تعـاونی هـای مصرف بررسی شد که برای اصلاح به کمیسیون بازگردانده شد.

چند و چون حق الجلسات کمیسیون ها

سپس لایحه شهرداری تبریز درخصوص تجویز اصلاح تبصره ۲۴بودجه سال ۹۹ شهرداری درمورد نحوه پرداخت حق الجلسات کمیسیون های مصرح در قوانین و مقررات برای اعضای کمیسیون های شهرداری و شورای اسلامی شهر بررسی شد.

اعضای شورای شهر بر مصوبه سابق خود در خصوص لایحه شهرداری در خصوص تجویز اصلاح تبصره ۲۴ بودجه سال ۹۹ شهرداری در مورد نحوه پرداخت حق‌ الجلسات کمیسیون های شهرداری و شورای شهر  تاکید کردند.

در ادامه لایحه شهرداری تبریز درخصوص صدورمجوز برای تهیه اقلام مورد نیـاز اجرای طرح و هزینه کرد تا سـقف ۲۰ میلیارد ریال با همکاری سـپاه و دانشـگاه علوم پزشکی بررسی شد.

محمد باقر بهشتی ضمن تاکید بر رعایت اصول نوشتاری در لوایح گفت: شهرداری برای روشن‌ شدن مقدار کمک های کرونایی گزارش جانبی به شورای شهر ارائه کند‌.

تخصیص اعتبار برای تامین اقلام کرونایی

سونیا اندیش نیز اظهار داشت: اگر فعالترین دستگاه در زمینه مبارزه با کرونا را بررسی کنند شورای شهر و شهرداری خواهد بود. برای مبارزه با کرونا ۷۵ هزار میلیارد تومان بودجه تصویب شده است.

اندیش گفت: رییس شورای شهر تهران اخیرا اعلام ‌کرده شهرداری تهران ۳ هزار میلیارد‌ تومان در زمینه مبارزه با کرونا هزینه کرده و خسارت دیده است و خواستار تامین از این محل شده اند. وقتی از ستاد مبارزه با کرونای استان می‌پرسیم‌ چرا از این بودجه برای تبریز اختصاص نیافته است گفته می شود شهر تبریز یک شهر تولید کننده و مالیات دهنده است، هر اقدامی در تبریز شده است هزینه آن از خود این شهر تامین شده است.

در نهایت لایحه شهرداری در خصوص کمک ۲ میلیارد تومانی با همکاری شهرداری، سپاه و دانشگاه علوم پزشکی برای تهیه اقلام کرونایی به تصویب رسید.

همچنین  لایحه شهرداری تبریز درخصوص اعمـال مساعدت مالی وکاهش عوارض معـادل ۵۰ درصـد عوارض احتسابی بـه مبلـغ ۴۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریـال از کـل بـدهی بـه مبلغ ۸۳۶/۱۵۵/۰۰ ریال به شـرط تسویه حساب مابقی تا آخر سال ۹۹ موسسه خیریه طوبی ۲۷ تبریز جهت تامین رفاه و خدمات دهی بیشتر به فرزندان تحت پوشش موسسه بررسی شد.

سونیا اندیش گفت: موسسه طوبی تنها موسسه نگهداری کودکان است که خانم بخشایش این ساختمان را برای کودکان یتیم دختر اختصاص داده اند. در این موسسه عزت این کودکان حفظ می‌شود.

شهرام دبیری رئیس شورا نیز افزود: لایحه شهرداری بخشودگی ۴۰ میلیون تومان عوارض معادل ۵۰ درصد است اگر بخواهیم تمام آن را ببخشیم باید ۴۰ میلیون تومان به این موسسه هبه کنیم.

در پایان لایحه شهرداری تبریز در خصوص بخشودگی ۵۰ درصد عوارض ساختمانی موسسه طوبی به تصویب رسید و با پیشنهاد شهرداری مابقی مبلغ نیز به مقدار ۴۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان نیز کمک به موسسه خیریه به تصویب رسید.

همچنین لایحه شهرداری تبریز در خصوص اعمال مساعدت مالی به مبلغ یک میلیون تومان ماهانه به کارکنان سازمان آرامستان‌های تبریز تا ۶ ماه بررسی شد.

کارکنان آرامستان شارژ مالی می شوند 

محمد باقر بهشتی در این خصوص گفت: در کمیسیون برنامه و بودجه مصوب شد کارکنان بخش خدماتی و اداری در آرامستان های شهرداری تبریز ماهانه ۱ میلیون تومان و تغسیل تکفین و تدفین کنندگان ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا پایان کرونا دریافت کنند.

عبداله تقی‌پور نیز اظهار داشت: ۲۰۴ نفر در آرامستان شاغل هستند که ۷۰ نفر از آنها مستقیم در تغسیل و تدفین فعالیت دارند یک ونیم میلیون و مابقی کارکنان یک میلیون را دریافت کنند و مابقی با تایید مدیرعامل سازمان آرامستان‌ها باشد.

خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز گفت: کارکنان وادی رحمت که  نزدیک با متوفیان کرونا سروکار دارند فشار‌های زیادی را متحمل می‌شوند.

غلامحسین مسعودی ریحان اضافه کرد: کارکنان برخی شرکت‌های خصوصی به دلیل عبور از نزدیک وادی رحمت و مشاهده متوفیان کرونا اعلام می‌کنند که دچار ناراحتی روحی می‌شوند اما کارکنان وادی رحمت روزانه با متوفیان کرونا در ارتباط هستند .

لایحه شهرداری در خصوص اعمال مساعدت مالی به مبلغ یک میلیون تومان ماهانه به کارکنان سازمان آرامستان‌های تبریز و کارکنان قسمت تغسیل تکفین و تدفین کنندگان ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان با رای اعضا شورای اسلامی شهر تبریز به مدت ۶ ماه به تصویب رسید.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تبریز لایحه شهرداری تبریز مبارزه با کرونا تصویب رسید تبریز درخصوص میلیون تومان آرامستان ها خط یک مترو قطار شهری شورای شهر بررسی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۵۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری

پوریا فخری نایب رییس شورای شهر کرمانشاه با اشاره به کش وقوس‌های فراوان در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه، گفت : در نهایت امروز (۱۲ اردیبهشت) با حضور ۱۰ عضو شورا و شهردار کرمانشاه این لایحه مجددا بررسی و اشکالاتی که در خصوص آن وجود داشت، رفع شد.

وی افزود: برخی اعضای شورا نسبت به بالابودن رقم برخی کُدهای بودجه‌ای انتقاد داشتند که این موارد با حضور شهردار کرمانشاه رفع و درصد آنها کاهش پیدا کرد. بطور مثال مبلغی که برای هزینه‌های متفرقه در نظر گرفته شده بود کاهش و مبلغ رفاهیات پرسنل شهرداری افزایش داده شد.

نایب رییس شورای شهر کرمانشاه گفت: با توجه به اصلاحات صورت گرفته رقم بودجه شهرداری از ۶۳۰۰ میلیارد تومان به حدود شش هزار میلیارد تومان رسید و در نهایت تصویب شد.

وی افزود: این مصوبه به کمیته تطبیق مصوبات شورا جهت تایید نهایی ارسال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رقم بودجه امسال شهرداری نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی در خصوص لایحه اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری هم گفت: بررسی این لایحه در دستور کار جلسه امروز قرار نداشت و اولویت ما تصویب لایحه بودجه امسال شهرداری بود.

لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه بر اساس قانون باید بهمن سال گذشته تصویب می‌شد، اما به دلیل اشکالاتی که شورای شهر به برخی کُدهای بودجه‌ای وارد دانست، تصویب آن بیش از دو ماه به تاخیر افتاد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد